Ballina

Majlinda Zeka po ‘çm}{end’ me këtë pozë e ve}{shur në të kuqe

Majlinda Zeka po ‘çm}{end’ me këtë pozë e ve}{shur në të kuqe Emri saj u bë pjesë e shoubizit vite më parë, atëherë kur ajo dhe Majk filluan lidhjen që bëri zhurmë mediatike.Çifti ndanë rrugët e tyre pas shumë mosmarrëveshjeve e keqkuptimeve, siç ndodhin në çdo lidhje.E si shenjë e gjithë asaj dashurie të madhe […]

Ballina

Tr}o{nditet Kosova, kengetarja kosovare e pranon live ne emision me kane… VIDEO

Këngët}{Parja Melinda Ademi sonte po jep in}{tervi}{stën e parë pas shumë kohësh.Ajo në NIN me Alaudin Hamitin, ekskl}{uzivisht po shpal}{os shumë}{çka nga karri}{era e saj.Mes tje}{rash, Melinda foli për bll}{okadat.“Aspak nuk jam ndje mirë për bll}{okimin e konce}{rteve por kam pasur një shpresë brenda. Gajret dhe pak sabër, disi rreg}{ullohet situa}{ta dhe kemi gjetë shyqyr […]

Ballina

E di}{ela e ze}{zë për Ko}{sovën, hu}{mb je}{tën edhe një 56-vjeçari në Pod}{ujevë!

E di}{ela e ze}{zë për Ko}{sovën, hu}{mb je}{tën edhe një 56-vjeçari në Pod}{ujevë! Një person në fsh}{atin Herticë të Podujevës ka hu]}{mbur jetë}{n pasi e ka zë}{në traktori që është rroku}{llisur.Vikt}{ima nga ky aksid}{ent është një 56 vjeçar.Lajmin e ka konfi}{rmuar zëdhënë}{si i Poli}{cisë së Kosov}{ës për rajonin e Prishtinës, Agron Borovci. “Rreth orës 17:00 […]

Ballina

Lajm i hi[dh]ur vjen nga Shengjini , Ak[s]ident i re[n]de ndodhi ne Shengjin

Një ak][sident ka ndo][dhur në ak][sin rrugor Shëngjin-Lezhë.Mësohet se në këtë aks[]i]den[]t kanë mbetur të pl][ago[]su[]r lehtë dy persona ndër[]sa janë përfs[]hirë dy makina.Shërb][imet e Poli[]cisë dhe grup[]i het[]imor në vend[]ngjarje, po kry[]hen veprimet.Njoftimi i Polic[]isë: Në aks][in rrug[]or Shengjin-Lezhë, në afër[]si të një lok[]ali janë përfsh[]irë në një a][ksid[]ent rrugor 2 mjete.Kanë marrë dëmt][ime […]

Ballina

Flet vëll][ai i ѕhoferit që h][υ][mbi j][et][ën në Kroaсi: Më kët][ë рunë e ka m[]bajt][ur familjen

Dhjetë persona kanë v ][dekur dhe mbi 40 të tjerë janë pl a][go][sur të dielën, pas daljes nga rruga të një autob][usi me targa të Kosovës, në autostradën afër Sllavonski Brodit në Kroaci. Vëllai i vogël i shoferit që ka hu[]mb][ur jet[]ën në këtë ak []si[]de][nt, Ilir Sylmetaj, thotë se rreth orës 8:30 janë njof][tuar […]

Ballina

Këta ja}{në dy vëlle}{zërit që hum}{ben je}{tën mbrë}{më në ak}{siden}{tin

Këta ja}{në dy vëlle}{zërit që hum}{ben je}{tën mbrë}{më në ak}{siden}{tin Familja Ibrahimi nga Remnik][u i Gjilanit hapi dy[]ertë e të pamës e po p[]riste njerëz për ngush[]ëllime.Dy djem të kësaj familje Fidani (21) dhe Shpetimi (26) hum][ben je][tën në ak][sid][ent tra][fiku të premt][en në mbrëmje.Me ta në vetu][rë ishte edhe vë][llai i madh i tyre, […]

Ballina

Drid]het gjithe Kosoven me pos][tim][in e tij per aksi][ den][tin ne Kr][oaci !!

Drid]het gjithe Kosoven me pos][tim][in e tij per aksi][ den][tin ne Kr][oaci !! Dhjete persona te vde kur, 44 te len duar, prej tyre 15 jane me Ien.dime me te re nda, eshte bilanci i aksi.dentit te rende qe ka ndodhur ne Slavon.ski Brod te Kroacise, ku nje autobus me mer.gimtar nga Kosova qe po […]

Ballina

Kjo është nënë e bijë që vdi}{qen në aks}identin tragjik në Kroaci (FOTO) –

Nënë e bijë nga Gjakova, Buqe dhe Erlinda Binakaj, janë dy nga dhjetë vik}{timat e aks}{identit tragjik që ndodhi ditën e sotme në Kroaci,Lajmin për vd}{ekjen e tyre e kanë kon}{firmuar edhe famil}{jarët e vikti}{mave. Ndyshe, sot në orët e hersh][me të mengje][sit, autobusi i firm][ës “Deva Tours”, i linjës Frankfurt-Prishtinë, ka pësuar aks][id[]ent në […]

Ballina

Kjo është 18 vjeçarja kosovare që vdiq në aksi}{den}tin tragjik në Kroaci (FOTO)

Dy nga dhj][etë vikt][imat e aks][id][entit tra][gjik në Kro][aci janë nga komuna e Rahovecit. Kështu ka bërë të ditur kryetari i kësaj komune, Smajl Latifi i cili ka marrë rrugën për në Koraci.“Kujtim Kastrati nga Malësia e Vogël dhe Anjeza Bellanica nga Krusha e Madhe, janë dy viktimat e konfirmuara nga komuna e Rahovecit, për […]

Ballina

E FU}{NDIT/ Zbu}{loh}{et aks}[ioni i perb}{pashket i Has}[him Thaçit dhe Kadri Veselit ne UCK. T}{rond}{itje per serbet

E FU}{NDIT/ Zbu}{loh}{et aks}[ioni i perb}{pashket i Has}[him Thaçit dhe Kadri Veselit ne UCK. T}{rond}{itje per serbet “Milicët që malltretonin shqiptarët, në 1993 u suI,muan nga Thaçi, Veseli e Nura u plagosën 3 milicë” – Shteti i Serbisë ka publik,uar një listë të gjatë, sipas saj me “te rorj,is tët e UÇK-së. Fleta rrj,estet zyrtare […]