Vehbi Kajtazi: Goditja me veturë e burrit të Shkurte Fejzës nuk është aksident, ishte e planifikuar

author
0 minutes, 27 seconds Read

Gazetari dhe analisti, Vehbi Kajtazi, ka thënë se goditja me veturë e burrit të Shkurte Fejzës ishte e planifikuar.
Sipas Kajtazit, kjo ka qenë e planifikuar dhe ka motiv urrejtjen pas eagimit te Behlulit kunder nje deklarate te nje te ashtuquajturi imam.

“Goditja me veture e Hajrush Behlulit nuk eshte aksident. Eshte i planifikuar dhe ka motiv urrejtjen pas reagimit te Behlulit kunder nje deklarate te nje te ashtuquajturi imam.
“Urgjentisht duhet ta marre kete rast Prokuroria Speciale e Republikes se Kosoves”, përfundon Kajtazi.

PER FOTO KLIKO KETU

Similar Posts