Treguan se tentuan me vite për t’u bërë me fëmijë, bashkëshortja e Besit jep informacionin e papritur

author
1 minute, 6 seconds Read

Besart Zeneli është aktori i njohur i cili sa ishte pjesë e BBVK tregoi historinë e tij dhe të bashkëshortes së tij Valires.

Ai ka treguar se kanë tentuar disa vite për fëmijë ndërsa kanë dështuar, e që po në këtë format kishin fituar marrë surprizë nga një klinikë e cila u ofronte shërbimin për të tentuar për fëmijë deri në realizim.

Së fundmi Valira ka pblikuar një shkrim ku ka treguar se i është nënshtruar një intervenimi.

Postimi i plotë: Sot kisha një intervenim në Kliniken Amerikane Dr Behar Kusari. Ndjej obligim moral që të falënderoj stafin e mrekullueshëm të Klinikes Amerikane.

Jam shumë e lumtur që gjatë këtij rrugëtimi shumë të rëndësishëm për mua dhe Besin po e realizojmë së bashkë më këtë super klinikë, me shpresen për një sukses dhe realizim të asaj se cfarë po e dëshirojmë dhe op lutemi të arrijmë së bashku…

Uroj që së pari me ndihmën e Zotit e pastaj të gjithë së bashkë të arrijmë në finale…

Më lumturon ndjenja kur e di dhe e ndjej që gjatë kësaj sporove nuk jam vetëm!

Dashtë Zoti bëhet e mira.

Me shumë dashuri Valire Haxhijaj Zeneli!/InfoKosova/

Shiko foton:

Similar Posts