Show Biz

Violetë Kukaj shkon të rregullohet të frizeri, në këtë gjendje kanë përfunduar

Violetë Kukaj është një këngëtare tejet e pëlqyer nga publiku shqiptar.Ajo ka qenë për vite një ndër më të pëlqyerat dhe këngët e saj dëgjohen edhe sot me notalgji të madhe,Violetën e gjejmë përherë shumë aktive me postime në rrjete sociale.
KLIKO REKLAMEN DHE SHIKO VIDEON

Së fundi këngëtarja ka bërë një ndryshim në flokë, për çka po duket edhe më e freskët e më femërore.

Per me teper shty pni mbi re ekla amen me po shte dhe ju del inqizimi e saj kaq joshëse po duket ajo…KLIKO REKLAMEN DHE SHIKO VIDEON