Show Biz

Dashurohet për herë të parë…me kushëririn e saj. Historia tronditëse

“Ky shtator duhet të ishte muaji i fejesës për mua, por është kthyer në një tmerr që po më mbyt përditë. Jam nga Shëngjini dhe kam qenë përherë një vajzë e urtë. Sapo kam mbushur 18 vjeçe. Argëtimi i vetëm për mua ka qenë gjithmonë plazhi. Në maj njoha disa shokë e shoqe të reja nga Kosova.
KLIKO REKLAMEN DHE SHIKO VIDEON

Jam afru shumë me ta. Mes tyre njoha dhe dashurinë time të parë dhe të fundit sa t’kem frymë. U lidhëm. Ai është 20 vjeç dhe jeton në Kosovë. Mbajtëm lidhje deri në korrik, fundin e tij. Dhe kemi konsumuar çdo gjë. Unë e humba me të virgjërinë dhe s’jam penduar hiq sepse ne do të ishim bashkë gjithë jetën. E mori vesh nana e aty ra bomba për mua. Ai është kushëri im i tretë nga mami.KLIKO REKLAMEN DHE SHIKO VIDEON