Show Biz

Burri i nd,ërroi je te para pak dite, por sot gruaja e tij ndau lajmin edhe më të hi dhur

Para pak jave i është dhënë lamtumira e fundit aktorit Adem Mikullovci.
Të pranishëm në cerominë mortore ishin familjarët e të ndjerit.
Bashkëshortja e tij, Lumnije Mikullovci ka treguar për momentet e fundit të jetës së aktorit
KLIKO REKLAMEN DHE SHIKO VIDEON

Ka qenë sëmurë vitin e kaluar, por këtë vit ka qenë shumë mirë.

Fjalët e fundit ai nuk pati kohë me i thënë, sepse aorta abdominale e bëri të veten dhe kanë qenë dy minuta në pyetje.KLIKO REKLAMEN DHE SHIKO VIDEON