Ballina

Serbisë i futet frika në palcë: Biden do të na detyrojë ta njohim Kosovën!

Shteti i Serbisë nuk fríkësohet se pse në krye të shtetit më të fuqíshëm në botë, Amerikës, së shpejti do të jetë Joi Biden.

Kështu ka deklaruar, kryetari i Kuvendit të Serbisë, Ivica Dacic.

Sipas tij, Biden dhe Demokratët do t’i bëjnë presíon Beogradit zyrtar që Serbia ta njoh Kosovën.