Rajoni

Zemaj: “Në dimër nuk do e lejojm mergatën të futet në Kosovë.”? (VIDEO).

Ministri i shendetesis, Armend Zemaj gjate konferences se sotme tha se do të mirren masa të reja gjatë sezones se dimrit.
Zemaj u shpreh se mergata nuk do të lejohet të futet.
KLIKO REKLAMEN DHE SHIKO VIDEON

Në Kosovë, sepse përshkak të tyre po rritet numri në Kosovë me C19.. andaj mergata derri veres nuk mundët të futet në Kosovë…

KLIKO REKLAMEN DHE SHIKO VIDEON