Ballina

Nëse e keni marrë patentë shoferin me meritë, kush ka përparësi në këtë kryqëzim?

Siç mund ta shihni nga ilustrimi, në kryqëzimin pa semaforë ndodhet një kamion, makinë dhe autobus.

Kamioni duhet të kthehet majtas, makina djathtas pasi autobusi shkon drejt. Si do të bëhet kjo?Përgjigjuni në komente.