Ballina

Në këtë vend punon gruaja e Gold Ag!

Ermira Shkodra Agushi ka arritur të jetë mjaftë e njohur nga publiku shqiptar që kur kurorëzoi dashurinë me martesë me reperin e njohur Gold Ag.

Siç dimë Goldi ka një numër të madh fansash të cilët e duan dhe mirëpresin çdo risi nga ai, shkruan “Kosovarja”.
Ermira edhe pse është në pritje të ëmbël, duket se është mjaftë e përkushtuar për punë, ku nga qendra estetike publikoj një video nga aty.