Lajme

E Papritur kjo se çka paralajmëroi Kryeministri Hoti, Nga dita e hënë kjo na pret

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti përmes një postimi në Facebook ka kërkuar nga qytetarët kujdes maksimal që të evitohet mbyllja totale. Hoti tregoj se cilat masa i kanë institucionet shënd, etësore në lidhje me valën e dytë të pand, emísë.
KLIKO REKLAMEN DHE SHIKO VIDEON

Evropa tanimë është përfshirë nga vala e dytë e pandemisë nga cov, íd.

Në Kosovë, shífrat e të prek urve nga dje janë bërë treshifrore, ndërkaq numri i të prek urve brenda 24 orëve është dyfish më i lartë se numri i të shëruarve.KLIKO REKLAMEN DHE SHIKO VIDEON