Kaq para fiton Dua Lipa për një postim në rrjetin social Instagram

author
1 minute, 14 seconds Read

Në filmin e ri, këngëtarja dhe aktorja Dua Lipa luan Mermaid Barbie, por sipas një kompanie të marketingut në internet, ajo ka një titull më të përshtatshëm: Influencer Barbie.

Agjencia e Ndikimit renditi secilin prej emrave të mëdhenj që luajtën në hitin madhështor të Greta Gerwig, duke i renditur ata sipas numrit të ndjekësve në Instagram dhe duke përdorur kalkulatorë marketingu për të përcaktuar se sa mund të fitonin nëse vendosnin të hiqnin një postim të sponsorizuar.

Kishte dy paralajmërime të mëdha: Ryan Gosling, i cili luan Kenin, nuk është në mediat sociale dhe Barbie e njohur si Margot Robbie është tërhequr nga ajo.

Dua ka 90 milionë ndjekës në Instagram dhe çdo postim merr mesatarisht dy milionë pëlqime. Shkalla e angazhimit të saj – ndërveprimet që merr një postim, pjesëtuar me numrin e ndjekësve të saj – është 2.33%, sipas kompanisë.

Kjo do të thotë se ajo mund të fitojë deri në 234,298 dollarë për një postim të vetëm të sponsorizuar në Instagram, tha kompania.

Si fillim, “Dance The Night” e saj nga kolona zanore e filmit, është luajtur 81 milionë herë në Spotify.

John Cena u rendit i dyti në listën e kompanisë. Mundësi i kthyer në Merman Ken ka 19.3 milionë ndjekës, duke fituar më shumë se 220 mijë ndjekës në muajin e fundit. Cena merr mesatarisht 127,743 pëlqime për postim në Instagram, përcaktoi kompania.

Similar Posts