Eli Fara festoi ditëlindjen, por vajza e saj mori gjithë vëmendjen

author
0 minutes, 23 seconds Read

Ishte festa e Eli Farës, por vëmendja plotësisht shkoi tek vajza e saj.

Marina e veshur me një fusta të shkurtër, ku pjesa e gjoksit ishte pothuajse e gjitha e hapur, dukej më provokative se kurrë.Ditëlindja e mamasë së saj ishte një ditë speciale, dhe veshja e saj po tregon këtë gjë.

Eli Fara, nga vajza e saj pranoi një tufë me lule si dhuratë për ditëlindje, shkruan “Kosovarja”

Similar Posts