Ekskluzive

Pamje te renda, sapo u arrestua ky person shume i njohur ne Prishtine VIDEO

Njësia Speciale në Prishtinë ka arrestuar disa persona para pak minutash te “Rrethi i Flamurit”.
Media ka siguruar pamje nga vendi i ngjarjes.
Kliko reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

Në video shihet një grumbull i madh i Njësisë Speciale duke kryer kontrolla disa veturave, me ç’rast operacioni pëfundoi me ca të arrestuar.

Kliko reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi