Ekskluzive

Kjo qe tha Serbia tash kunder Kosoves, do iu nervozojë shume VIDEO

Nga Serbia në Kosovë erdhën edhe anëtarë të komisionit për persona të pagjetur.
Ata po i kërojnë eshtrat e ushtarëve që mbeten të vrarë në betejën e Koshares.
Kliko reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi