Ballina

E Trishtë, Babai Fut Çdo Ditë Të Bijën Në V.Arr, Ka Një Arsye Pikëlluese Për Këtë Veprim(VIDEO PIKELLUESE)

E trishtë, babai fut çdo ditë të bijën në v.arr, ka një arsye pikëlluese për këtë veprim
Cfar kishte femija dhe pse ia beri Babai kete gje cdo dite, mesojeni kete kuriozitet qe ka ndodhur..

Vajza 7 vjeçe ‘ma.shtron’ Aeroportin, hipën në avion e vetme dhe pa biletë
E rrallë: Foshnja lind 55 ditë pas vdekjes të së ëmës (VIDEO)