“Nipat te Daja”, Projekti më i ri!

Produksioni Ardi, përmes kanalit të tij në platformën You Tube, që nga sot fillon me publikimin e projekteve të reja. “Nipat te Daja”, është titulli më i ri, ku nëpërmes ngjarjeve të së kaluarës pasqyrohen realitete të hidhura të cilat janë përjetuar nga populli ynë! Produksioni Ardi i udhëhequr nga Afrim Sekiraqa, ka grumbulluar rreth […]

author

Seriali “I Varfëri”, projekti më i ri nga “Promedia”!

Shtëpia filmike muzikore Promedia, përmes kanalit të saj në You Tube, sot lanson projektin më të ri të saj të titulluar “I Varfëri”. Tashmë ky produksion çdo ditë e më shumë është duke dëshmuar se të vetmin parim të tyre e kanë punën dhe angazhimin e pakursyeshëm. Projekti është realizuar nga një staf i përkushtuar, […]

author