Ballina

Babai Që I Kanë Mbetur Edhe Pak Muaj Jetë U Bën Një Dhuratë Prekëse Fëmijëve Të Tij (VIDEO)

Asnjeri prej nesh nuk e di sa kohë kemi në këtë tokë dhe shumë shpesh janë njerëzit e veçantë që largohen nga ne më herët.

Kur Chris Rosati u diag.nost.ikua me një së.mun.dje terminale, ai vendosi që në një kohë të shkurtër ai të largohej, donte të sigurohej që ishte me të vërtetë i paharrueshëm për vajzat e tij të reja.