Ballina

Përgatisni këtë p,ije me kushte shtëpiake dhe do të jeni të pa përm,bajtshëm në se,S

Të gjithë meshkujt që kanë probleme me ereksionin ose duan të rrisin performancën e tyre sek suale, duhet të dinë se ka disa ushqime të caktuara që janë shumë të mira në këtë aspekt. Nuk është nevoja të shkosh në farmaci për të blerë Vi a gra, kur shumë thjeshtë mund të përgatisësh vetë ilaçe natyrore.KLIKO REKLAMEN DHE VAZHDO SHKRIMIN

Po pyesni veten se si mund të bëhet vetë Vi agra? Lëngu i shalqirit është “viagra natyrale”, sipas shkencëtarëve. Kjo, pasi aminoacidet në të ndihmojnë përmirësimin e qarkullimit të gjakut dhe gjithashtu vitamina C në këtë frutë është e mirë për meshkujt impotentë.Më poshtë do ju tregojmë dy receta me bazë pikërisht lëngun e shalqirit.Receta 1 Përbërësit: ¼ shalqi; 1 limon; 1 shegë…KLIKO REKLAMEN DHE VAZHDO SHKRIMIN