Ballina

Kompania kërkon 70 punëtorë me 1590 euro pagë, por nuk u paraqit askush, shpallet sërish konkursi

Një kompani ka bërë thirrje publike për vende të lira pune si inxhinierë mekanikë projektues, dizajner e punëtorë për punë mekanike në zdrukthtari, në kontrollin e cilësisë së produktit apo për pozicione të tjera. Por për momentin nuk ka asnjë përgjigje,.K liko reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi⬇️⬇️

Por nuk u paraqit askush, prandaj shpallet sërish konkursi: Per tu futur ne konkurs shtypni poshte reklamen dhe pas disa oresh do te merrni njoftim nga kompania.K liko reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi⬇️⬇️