Ballina

Harrojeni koalicionin Kurti- Vjosa,ngjarje e rende ndodh ne Prishtine ka edhe te vdekur

IKSHPK-ja njofton se brenda 24- orëve janë raportuar 4 raste të vdekjes me SARS CoV-2 pozitivë. Rastet e vdekjes janë nga komunat: Suharekë 2 raste (89, 64 vjeç), Drenas 1 rast (78 vjeç), Lipjan 1 rast (76 vjeç).
K liko reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi⬇️⬇️

“Rastet pozitive janë nga komunat: Prishtinë 77 raste, Podujevë 32 raste, Mitrovicë 28 raste, Pejë 19 raste, Gjilan 16 raste, Ferizaj 15 raste, Vushtrri 13 raste, Shtime 9 raste, Fushë-Kosovë 8 raste, Kamenicë 7 raste, Obiliq 6 raste, Suharekë 6 raste, Viti 6 raste, Drenas 5 raste, Klinë 5 raste, Lipjan 5 raste, Malishevë 4 raste, Prizren 4 raste, Istog 3 raste, Skenderaj 3 raste, Hani i Elezit 2 raste, Rahovec 2 raste dhe me nga një rast komunat Deçan, Dragash, Graçanicë dhe Kaçanik”.K liko reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi⬇️⬇️