Vjosa Osmani e shokon Isa Mustafen dhe LDK-ne me kete veprim qe morri..

“Në këtë rast do të duhej që unë t’ia ndalja fjalën mbi 90 deputetëve dhe ky nuk ishte qëllimi im. Debati në këtë Kuvend gjithmonë del jashtë temës. Shtype relamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

Për mua është më rëndësi që ta sqarojë rëndësinë e marrëveshjeve ndërkombëtare, dikush i cilëson si koti e dikush jo. Gati dy muaj kemi tentuar që të marrim përkrahje nga grupet parlamentare që këto marrëveshje të votohen në Kuvend edhe pse qeveria ishte shkarkuar.

Nuk ka pas asnjë pengesë kushtetuese që ato marrëveshje të votoheshin”, ka thënë Osmani,Shtype relamen dhe shiko videon e ketij shkrimi