Shikojeni se si Tome Gashi e bene te flas me veti Astrit Haraqinë (Video)

Debate të ashpra janë zhvilluar në “Debat Plus” me Ermal Pandurin në RTV Dukagjini mes Astrit Haraqisë dhe avokatit Tomë Gashi për Gjykatën Speciale.Shtype relamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

Avokati Tomë Gashi thotë se ndër gabimet më të mëdha të deputetëve të Kosovës ka qenë votimi i Gjykatës Speciale në Kuvend.Shtype relamen dhe shiko videon e ketij shkrimi