LAJM BOMBE, Deputeti i Kosoves arres tohet dhe futet ne burg

Deputeti Etem Arifi, i dënuar me vendim të formës së prerë për veprën penale mashtrim me subvencione, sot do të shkojë për vuajtje të dënimit.Shtype reklamen dhe shikoje videon e arres timit

Lajmin për KALLXO.com e ka konfirmuar zyrtarja për informim e Gjykatës në Prishtinë, Mirlinda Gashi.Ajo ka thënë se Etem Arifi ka kërkuar përsëri nga gjykata shtyrjen e ekzekutimit të dënimit por kërkësa i ishte refuzuar si e pabazuar më 24 qershor.Shtype reklamen dhe shikoje videon e arres timit