Kryeministri jep lajmin e frikshëm për Kronavirusin

“Ne po përgatitemi për një valë të dytë, që mund të godasë shumë fort”, theksoi kryeministri duke përmendur investimet në pajisjet mbrojtëse dhe testet e depistimit me qëllim për të reaguar më shpejt dhe më të vendosur nëse do të ketë një shpërthim në muajt e ardhshëm.Shtype relamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

“Edhe sikur të jetë kështu, ne po rihapim ekonominë, do të duhet të vazhdojmë të marrim masa, të mbajmë maska ​​kur nuk mund të mbajmë distancën prej dy metrash, t’i kushtojmë vëmendje kontakteve me të tjerët”, deklaroi ai gjatë konferencës së tij thuajse të përditshme për shtyp që nga fillimi i pandemisë.Shtype relamen dhe shiko videon e ketij shkrimi