`Harrojeni kronavirusin`: Shfaqet një virus i ri dhe i rrezikshëm

Një lajm shumë i keq ka ardhur nga Kina.Shtype relamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

Një formë e re e gripit që ka potencialin për t’u bërë pandemik është identifikuar në Kinë nga shkencëtarët.

Ajo u shfaq së fundmi dhe bartet tek derrat, por mund të infektohen edhe njerëzit, thonë ata.Shtype relamen dhe shiko videon e ketij shkrimi