Glauk Konjufca jep deklarate bombe

“Është qasje e re që të vendoset ekonomia para politikës. Por, ne që jetojmë në këtë rajon jemi të vetëdijshëm me faktin se sa e vështirë është kjo. Shtype relamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

Mendoj se është princip universal se politika dhe stabiliteti politik, është demokracia dhe fuqia e demokracisë, është qëndrueshmëria e institucioneve, nënkuptohet sundimi i ligjit, meritokracia. Shoqëritë politikisht stabile i hapin rrugë ekonomisë së zhvilluar”, ka thënë Konjufca.Shtype relamen dhe shiko videon e ketij shkrimi