VJOSA OSMANI, KOLEGËVE NË LDK: S’MUND TË FSHIHENI MË PRAPA MEJE, MATUNI PARA QYTETARËVE

Osmani është shprehur e prerë se vijat e kuqe i ka për të gjitha partitë që, sipas saj, e kanë zhvatur Kosovën.

“Nëse dëshironi të kërkoni besimin për të hyrë në koalicion me parti që e kanë zhvatur Kosovën, unë nuk i hyjë asaj liste. Por ju dilni dhe matuni para qytetarëve sepse s’mund të fshiheni më prapa meje”.PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju