NDRON JETE EDHE NJË PERSON I PREKUR ME KORONAVIRUS NË KOSOVË

JAnë konfirmuar edhe 19 raste të reja më koronavirus, duke shkuar kështu numri i të infektuarve në 184.

“Rastet pozitive janë raste kontakti, shtatë (7) prej tyre me vendbanim në Smrekonicë-Vushtrri, tre (3) me vendbanim në Prishtinë, dy (2) me vendbanim në Senik-Malishevë dhe me nga një (1) rast nga vendbanimet në Llashkadrenovc-Malishevë, Sazli-Ferizaj, Ujmir-Klinë, Gjakovë, Gjilan, Topanicë- Kamenicë dhe Vushtrri.”, thuhet në njoftimin e IKSHPK-së..PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju