Kaloi në terapi intensive, mësohet në ç’gjendje është Boris Johnson tani

“Gjendja e kryeministrit ka qenë e qëndrueshme brenda natës dhe ai është në gjendje të mirë. Johnson po merr trajtim standard të oksigjenit pa ndonjë ndihmë tjetër. Ai nuk ka kërkuar ventilim mekanik ose mbështetje respiratore jo-invazive”, tha zëdhënësi..PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

“Johnson nuk ka pneumoni”, shtoi ai..PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju