HAKI ABAZI ME FJALË TË MËDHA PËR VJOSA OSMANIN, E QUAN GRUAJA E HEKURT

Zëvendëskryeministri Haki Abazi nga LVV, nuk ka kursyer epitetet e fjalët e mëdha për kryeparlamentaren dhe nënkryetaren e LDK-së, Vjosa Osmanin..PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Abazi, përmes një postimi në Facebook, e ka quajtur Vjosa Osmanin një patriote, intelektuale dhe një grua e hekurt, që tejkalon përmasat partiake..PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

“Vjosa Osmani- është një patriote, intelektuale dhe një grua e hekurt që tejkalon përmasat partiake dhe arrinë të lidhë vizionin e Rugovës me atë që Kosova dhe qytetarët e saj duan dhe e meritojnë”, ka shkruar Abazi..PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju