43 vjeçari i shëruar rrëfen tm errin në spital: Pacienti që kisha pranë u shua teksa lutej të shikonte për herë të fundit familjarët

Një i mbijetuar nga koronavirusi ka përshkruar dy orë shqetësuese në të cilat një pacient tjetër lutej dhe bërtiste për të parë familjen e tij, përpara se të ndë rronte j etë..PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Craig Farley-Jones tha se po e tregonte këtë histori, për të inkurajuar njerëzit që të marrin seriozisht masat dhe të qëndrojnë në shtëpi..PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju