Nuk do ta besoni se ku gjendet Isa Mustafa tash dhe do iu befasoje me veprimin e tij

Me të përfunduar fjalimi i Ministrit të Mbrojtjes, Anton Quni, kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, ia ka nisur një mesazh deputetëve të partisë së tij.Kreu i LDK-së, ua ka bërë të qartë se ai nuk e ka deleguar askënd të flad në emër të LDK-së, e as Anton Qunin, i cili ia bëri një ofertë kryeministrin Kurti në emër të LDK-së.Shtype relamen per te pare videon eksklzuive vetem per ju!

Kurti.Gazeta Blic ka siguruar mesazhin që Mustafa ua ka dërguar deputetëve të tij, nga të cilët kërkohet të vazhdohen procedurat për rrëzimin e qeverisë.

“Vendimi i Kryesisë dhe unë nuk e kam autorizuar askënd sot që të hap negocimin e mocionit. Besoj në ju që e keni nënshkruar të vazhdoni me votimin e mocionit. Asnjë marrëveshje për qeverisjen e ardhshme nuk e bëjmë pa u negociuar në organet e partisë”, thuhet në mesazhin e Mustafës.Tutje, ai ka thënë se tërheqja e mocionit nuk mund të bëhet edhe nga ana teknike, pasi që shprehet se një gjë të tillë nuk do ta bëjnë deputetët e partive tjera që e kanë nënshkruar.Shtype relamen per te pare videon eksklzuive vetem per ju!