Ja çka bëri Isa Mustafa, menjëherë pas fjalimit të Anton Qunit

Me të përfunduar fjalimi i Ministrit të Mbrojtjes, Anton Quni, kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, ia ka nisur një mesazh deputetëve të partisë së tij.Shtype relamen per te pare videon eksklzuive vetem per ju!

Kreu i LDK-së, ua ka bërë të qartë se ai nuk e ka deleguar askënd të flad në emër të LDK-së, e as Anton Qunin, i cili ia bëri një ofertë kryeministrin Kurti në emër të LDK-së.

Media ka siguruar mesazhin që Mustafa ua ka dërguar deputetëve të tij, nga të cilët kërkohet të vazhdohen procedurat për rrëzimin e qeverisë.

“Vendimi i Kryesisë dhe unë nuk e kam autorizuar askënd sot që të hap negocimin e mocionit. Besoj në ju që e keni nënshkruar të vazhdoni me votimin e mocionit. Asnjë marrëveshje për qeverisjen e ardhshme nuk e bëjmë pa u negociuar në organet e partisë”, thuhet në mesazhin e Mustafës.Tutje, ai ka thënë se tërheqja e mocionit nuk mund të bëhet edhe nga ana teknike, pasi që shprehet se një gjë të tillë nuk do ta bëjnë deputetët e partive tjera që e kanë nënshkruar.Shtype relamen per te pare videon eksklzuive vetem per ju!