“Hashimi e Kurti të shkarkohen, Vjosa kryeministre dhe Glauku kryeparlamentar”

Profesori dhe njohësi i cështjeve politike, Binak Maxharraj në prononcim të tij lidhur me seancën e Kuvendit, ka deklaruar se ka një propozim për të dalë nga kjo krizë. Sipas tij, kjo zgjidhje duhet të vij pas diskutimit të Anton Qunit.Shtype relamen per te pare videon eksklzuive vetem per ju!

Sipas tij, Presidenti Hashim Thaçi dhe kryeministri Albin Kurti të shkarkohen, ndërsa Vjosa Osmani të emërohet për Kryeministre të Republikës se Kosovës, ndërsa Glauf Konjufca të rikthehet në postin e Kryeparlamentarit.

Postimi i plotë:

KRYESISË SË PARLAMENTIT,UREGJENTISHTË.

Më vemendje i ndegjova të gjitha diskutimet e deputetve dhe replikat e tyre.Kjo ta kujton faktin sikur rrehën pykat në dru të kalbët.

Pas diskutimit të gjeneral-it Anton Quni qe të gjend-et një zgjidhje për ta shpetuar fytyrën tonë për Kryesinë e Parlamentit e kamë një propozim për te dalë nga kjo krizë artifici-ale.

Në pako qysh tani të shkarkohën:

1.Presidenti i Republikës së Kosovës Hashim Thaçi

2.Kryeministri i Republik-ës së Kosovës Albin Kurti

3.Vjosa Osmani të emërohët për Kryeminist-tre e Republikës se Kosovës,kurse

4.Glauf Konjufca të rikë-thehet në postin e Kryeparlamentarit.

Kjo zgjidhje do të ishte e mirë ku çdo Parti humbë nga diçka por shumë fiton Kosova.

Për zgjedhjën e Presiden-tit le të mërrën veshë partnerët e koalicionit Lvv dhe Ldk.Shtype relamen per te pare videon eksklzuive vetem per ju!