Ja pse Mustafë Muçajt, Haradinajt ia moren dy çika

Spikeri i njohur i lajmeve, Mustafë Muçaj, e ka vulosur prej shumë vitesh suksesin e tij në televizion.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Mustafë Muçaj, erdhi nga Korisha e Prizrenit për tu bërë një nga figurat më të njohura të televizionit dhe pa dyshim njeriu më i respektuar i ekranit.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *