“Hallakatet“ Vuçiq: Populli im i dashur, jemi shum afër ta marrim Kosovën ton të dashur

“ I lumtur teksa shoh progresin e arritur sot dhe falënderoj shumë presidentin Trump dhe ambasadorin Richard Grenell në emër të Serbisë, sepse besoj që do të kemi një të ardhme më të mirë dhe që do të sigurohet paqja për dekadat e ardhshme”, ka shkruar Vuçiq në twitter, teksa ka njoftuar për nënshkrimin e Letrën e Mirëkuptimit për hekurudhën ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës. Ai gjithashtu theksoi se serbia eshte shum afer ta marrim kosoven.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *