Dauti e ‘çmendi’ gruan e tij, ja dhurata që ia bëri për Shën Valentin

Me 14 shkurt shënohet Dita e të Dashuruarve kudo në botë.

këtë ditë të dashuruarit e shfrytëzojnë për t’i treguar njëri-tjetrit dashurinë dhe rëndësinë që ka partneri për ta, dhe këtë e bëjnë duke bërë dhurata të ndryshme.Edhe deputeti Daut Haradinaj i ka bërë dhuratë një buqetë me lule bashkëshortes së tij, Lola Haradinaj.Ishte Lola ajo që ka publikuar një fotografi të Dautit.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *