o Albin s’tu ka ndalë goja duke u kokorizë e duke bërë çaka-çaka, hajde puno tash

Kryeministri në largim i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka qenë i ash për kohës së fundit me Albin Kurtin, njeriun që pritet ta ketë pasardhës, ani pse dikur kishin marr ëdhënie shumë të mirë kur ishin bashkë në opozitë.Përballë analistëve në televizionin publik, Haradinaj e fton Kurtin të dalë në punë dhe, siç thotë ai, të tregojë se si di të punoj. Haradinaj ka thënë se dikur Kurtit dhe VV-së nuk i është ndalur goja, siç potencon ai, duke “kokorizë” dhe duke bërë “çaka-çaka” EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *