Një “SHPERNDARJE“ Nuk të kushton ty azgjë! Ju lutem më ndihmoni për djalin tim

Ju bej thirrje nepermjet jush gjith motrave dhe vllezerve shqiptar kudo qe ndodhen ju lutem me ndi hmoni per djalin tim te se mure e kam djalin me sind romen west dmth epi lepsi e rend eshte 2 vjeq e gjysem as nuk flet as nuk shikon as nuk qendron ulur as nuk ecen as koken e tij se mban jam qekur ka lindur e deri tani neper spi tale ka nevoj gati gjith kohen per spi tal per fizo terapi ter api plus ilaqet qe kam per tja marr jasht shqiperis jam shkat rruar shpirterisht dhe ekonomisht kush ka mundesi te me ndihmoje sadopak tja dal ne gjith keto dhe ta sheroj engjullin tim femija I par dhe kete kam ma ka kep utur shpi rtin me ka spr ovuar zoti ne nje menyr shum te rend lus zotin QE me ndihmen e atij dhe ndi hmen tuaj tja dal prandaj kush ka mundesi te me ndih moje te me kontaktoje ne uacap te ky nr +355676874599 ose ne llogarin time te credis bank ketu zoti ju bekoft kudo qe ndodheni. Faleminderit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *