Momenti kur Marko Gjuriq hutohet pak, por Grenell ia kujton se duhet të nënshkruajë

Kosova dhe Serbia, kanë nënshkruar sot marrëveshje ne Munih, për autostradat dhe hekurudhuat.

Marrëveshja u nënshkrua në prani të ambasadorit amerikan në Gjermani, Richard Grenell, njëherit, i dërguar i posaçëm i presidentit Trump për dialogun Kosovë-Serbi.Ky është momenti kur Gjuriq hutohet pak, por Grenell ia përkujton që ‘ta vazhdojë me nënshkrimin’ EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *