Milaim Zeka për LDK-në: Kta faqezi kurrë nuk na falin se ua kemi v’rarë nënën Jugosllavi dhe motrën Serbi, kta edhe ëndërrat i shohin Serbisht

Gazetari kont ravers, Mialim Zeka, që njihet për gjuhën e tij vul gare dhe shumicën e rasteve banale, arriti që përmes NISMA-së për Kosovën të bëhet deputet i Kuvendit të Republikës së Kosovës. Zeka, qysh ne seancat e para e kishte dëshmuar, që mbetet ai i vjetri, me gjuhën ban ale që përdori në njërën nga seancat e Kuvendit, e ku u përjashtua nga ajo seancë. Ai kishte fy er deputetët e LDK-së me p’oshtë n’diqni videjon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *