Tuna shpe rthen në loot live në emision, “Mua Roberti para disa viteve me ka qmo ntuar dhe tash… (Video)

Tuna shpe rthen në loot live në emision, “Mua Roberti para disa viteve me ka qmo ntuar dhe tash… Këngëtarja Tuna Sejdi është e ftuara e radhës në emisionin Xing me Ermalins, Pasi foli për jetën ajo foli edhe rreth karrierës së saj muzikore. Këngëtarja shpjegoi një herë e mirë se nuk është maqedonase, por shqiptare e Maqedonisë, pasi shumë njerëz e ngatërrojnë këtë gjë sipas Tunës. Dhe po ashtu flet edhe per Roberti ajo befason.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *