Shyhrete Behluli si çikë e re, edhe të bijave ju bën konkurrencë (FOTO)

Këngëtarja e njohur dhe shumë e suksesshme, Shyhrete Behluli po vazhdon të jetë një prej artisteve më të kërkuara dhe më dashura në tregun e muzikës.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Ajo krahas projekteve muzikore, është prezente edhe me koncertet dhe emisione të ndryshme.Së fundi Shyhretja ishte e pranishme në emisionin “Soire” në Shqipëri nga ku edhe ka publikuar fotografi..EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *