Poliicja më e bukur shqiptare: Meshkujt më lusin t’i gjobis (VIDEO)

Ajo quhet Disilva Muçopata dhe është padyshim një ndër policet më simpatike në Shqipëri.Disilva, brunia simpatike me forma trupore të lakmuara tërheq vëmëndjen e të gjithë meshkujve kur kalon në rrugë.Përveç profesionit dhe punës së përditshme, Disivla duket shumë e dhënë edhe pas jetës së natës dhe rrobave luksoze, transmeton Gazeta Express.E ftuar në emisionin Top Show Magazine në muajin mars, policja shqiptare kishte dhënë disa detaje interesante rreth saj dhe punës që bën.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *