Plass rrjeti:Roza Lati e pyet në emision live Ardit Gjebrean, ‘A të del koha për të beërë ma.rredheenie?Ai befason me përgjigjen e tij

Plas Rrjeti: Roza Lati e pyet në emision live Ardit Gjebrean, ‘A të del koha për të bërë marredhenie?? Arditi befason gjithë publikun me përgjigjen e tij….Ardit Gjebrea ishte i ftuari i parë i emisionit “Why not”, ku në një intervistë me Roza Latin, Arditi u tregua shumë i shpenguar duke iu përgjigjur edhe një pyetjeje për seksin. A të del koha të bësh marredhenie e pyeti Roza Lati Arditin. Dhe Arditi nuk ngurroi të përgjigjej. Ku i thot Roza Latit.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *