Ky është procesi i njohjes së patentë-shoferëve në Gjermani njofton Ambasada

Ambasada e Kosovës në Gjermani përmes një komunikate ka bërë të ditur detaje në lidhje me vizitën e delegacionit gjerman në Kosovë për vlerësimin e gjendjes për pranimi e patentë-shoferëve të Republikës së Kosovës në Gjermani.

Ambasada ka sqaruar se autoritete gjermane kanë bërë një raport me statistikat për aksidentet dhe sigurinë në rrugë, mënyrën e kalimit të testeve dhe prodhimin e dokumentacionit në Kosovës, në bazë të të cilit raport do të merret edhe vendimi.Komunikata e plotë:.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *