Flet Policja: Shefin tim edhe me v1vvra pak është, Ai është një qellbesiirë i ndyttë, ja cfarë më bëri ai….

Rrëfehet Policja: Shefin tim edhe me vvvra pak është, Ai është një qelbesirë i ndytë, ja cfarë më bëri ai….Një vajzë e re duket se ka rënë në ‘grackën’ e mashtrimeve për një vend pune më të mirë. Ajo provokoj shefin e saj me shpresën se nëse ata lidheshin ai do ti jepte një vend pune më të mirë, por nuk ndodhi kështu, ajo tregon ngjarjen e saj tragjike që i ka ndodhur ku thot se një ditë Shefi im në zyrën e policis mu afrua afër dukej i çmendur dhe gjat biseden une fillova ta.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *