Mësoni gjithçka për “Syrin e Popullit” ish-agjenti i SHIK-ut zbulon ‘të vërtetën’, kush e themeloi atë, kjo ishte arsyeja

Gjykata Themelore në Prishtinë ka përfunduar seancën për të akuzuarit në rastin e njohur “Suri i Popullit”.Gjatë ditës së premte, ka përfunduar seanca përfundimtare në këtë rast ku të akuzuarit kanë dhënë fjalën e tyre përfundimtare.Në këtë rast akuzohen Avni Llumnica, Ragip Sallova, Sadri Ramabaja, Behxhet Luzha, Halim Halimi, Bajrush Konjusha, Murat Jashari dhe Rexhep Topllana për vepra penale përgatitje të veprave terroriste ose vepra penale kundër rendit kushtetues dhe sigurisë së Republikës së Kosovës.Shiko pamjet ekskluzive shtype rek1amen dhe ndiq videon vetem per juve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *