Juristi alarmon, ky do të ishte skenari më i keq për Kosovën – jep detaje të rëndësishme rreth rikthimit të PAN-it

Janë bërë më shumë se tre muaj që prej mbajtjes së zgjedhjeve të parakohshme.

Zgjedhjet e 6 tetorit morën një periudhë mbi njëmujore për certifikim, por edhe pas këtij procesi, fituesit e zgjedhjeve; Lëvizja Vetëvendosje dhe LDK kanë hasur në kundërshti për të krijuar Qeverinë e re.Si opsion nga njohësit e zhvillimeve politike në vend po konsiderohet edhe rikthimi i PAN-it në qeveri.Shiko pamjet ekskluzive shtype rek1amen dhe ndiq videon vetem per juve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *